מסעדת שיפודי התקווה הכשרה התפרסמה בזכות המומחיות שלה בבשר מכל הסוגים ומכל המינים: קבב, אנטריקוט, פרגית, מגוון שיפודים ועוד – אם אתם אוהבים בשר, תתאהבו בשיפודי התקווה. בסניף המסעדה בחיפה תמצאו גם סלטים שמכינים במקום, דגים טריים וקינוחים להם לא תוכלו לסרב.

 

 

שדרות ההסתדרות 250, חיפה

04-8400824

כשנוסעים בדרכים ישנן תחנות עצירה אליהן נכנסים "על הדרך". ויש את מסעדת "סמי בכיכר" הכשרה בחדרה, אליה מגיעים במיוחד מכל אזורי הארץ. הייחודיות של מסעדת "סמי בכיכר" היא בבשרים הטריים, בתבלון הסודי ובסלטים תוצרת בית, שהופכים כל ארוחה לחגיגה.

 

ארבע האגודות 4, חדרה

077-8037428

הניסיון הרב של אנשי בן חמו בא לידי ביטוי כבר בשלב בחירת הבשר: אך ורק בשר איכותי ומובחר נכנס למקררי המסעדה. אחר-כך הוא זוכה לטיפול מקצועי במיוחד, והתוצאה – מעדנים שגורמים לקהל הלקוחות הנאמן ללקק את האצבעות ולחזור שוב ושוב למרכז המסחרי באור עקיבא, שם שוכנת "בן חמו".

אור עקיבא

04-6100463

מסעדת 300 גרם קרויה על שם המשקל הפופולרי ביותר של נתחי הבשר ושוכנת בבקתת עץ קסומה, שעטופה בגינה גלילית מוריקה בלב מושב בצת. על הנאות החך השמימיות אמון השף איתי חסון, שמנצח על הכנת הבשרים בטכניקות חיתוך ויישון מיוחדות. מקהלת הטעמים תוגש לשולחנכם כאחר כבוד על גבי פאריג'ות, ותבשר על פתיחתה של חגיגת הבשרים.

 

פנינה גלילית קסומה, השוכנת בין כרמי זיתים לכרמי ענבים ומאפשרת לסועדים ליהנות מחוויה קולינארית באווירה כפרית. מסעדת בין הכרמים משקיפה לנופי הגליל ומגישה לסועדים תפריט כשר הכולל מגוון ארוחות בוקר, לצד ארוחות ערב מושקעות בנות 5 מנות. הבילוי הצפוני של מסעדת בין הכרמים כולל גם אפשרות לשלב אירועים כגון הרצאות חווייתיות וטיולי יין מודרכים. כשר למהדרין

אמירי הגליל - ליד מושב אמירים

073-7020951

הסמל של מסעדת BP הוא המטבח הפתוח, שבו הסועדים נהנים לחזות בפרודוקטים משובחים הופכים למנות אהובות. בזכות כל אלה הפכה מסעדת BP בחיפה למוקד עלייה לרגל עבור המבלים באזור הצפון, מאז פתיחתה בשנת 2004. מה שהתחיל כבורגר בר שבו מגישים המבורגרים משובחים, הפך במרוצת השנים למסעדה כשרה בצפון שבה מגישים מגוון רחב של טעמים – שבהם בשרים עסיסיים ודגה טרייה.

שד' ההסתדרות 157, חיפה

04-8721988

מסעדת הצל-בנים – מסעדה כשרה למהדרין בצפון הארץ בקיסריה השוכנת בנמל העתיק והיפהפה – מגישה למבלים בה הנאה בטוחה, בזכות המיקום ההיסטורי המרגש, הנוף הקסום לים, לגלים ולשקיעות, כשלצד אלו – תפריט גורמה מפנק. מטבחה של מסעדת הצל-בנים מתמחה בהכנת אוכל ים-תיכוני ישראלי עדכני ממיטב חומרי הגלם הטריים ומציע מנות בשרים ודגים לאניני החך ואלכוהול מגוון, באווירה מושלמת.

הנמל העתיק, קיסריה

077-2312072

מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת שף זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!